NORDKAP spabad

88.000 SEK

Ord. pris 149.900 SEK

Under den läckra ytan på Nordkap döljer sig två kraftfulla vattenpumpar. Dessa ser till att alla som badar får en fantastisk vattenmassage. Karet är också utrustat med belysning och ljussättning som får allat annat att blekna i jämförelse.

5 varav 2 liggplatser

Intresserad?

Använd formuläret nedan för att kontakta oss. Du kan också ringa på 031-381 60 20 eller e-posta till info@vastpoolspa.se.

12 + 15 =

Teknisk fakta

Akrylbeklädnad Lucite
Måtteneheter 2300 x 2300 x 960 mm
Vattenkapacitet 1249 liter
Kontrollsystem Balboa
Värmeaggregat 1 x 3 kW
Pumpar 2 st vattenmassagepumpar (3 hk) 1 st cirkulationspump (0,35 hk)
Munstycken totalt 61 st
Vattenomkastare 2 x 2 st
Luftomkastare 4 st
Filtrer 2 st
Fiberoptik 25 st, 7 färger
Hörnbelysning 4 st
Inbyggt ljudsystem Ja
WiFi Ja
Bluetoothspelare Ja
Aromaterapi Ja

Nordpools filosofi är ganska enkel

Alla ska ha råd med ett utomhusspa, oavsett storlek på plånbok. Dessutom är det självklart att alla ska ha tillgång till hög kvalitet och driftsäkerhet. Nordpool designar och producerar spabad som anpassats för det nordiska klimatet. Samtliga spabad är utrustade med en 3-skiktsisolering samt separat cirkulationspump för lägsta energiförbrukning, rostfria munstycken och isoleringsförstärkt glasfiberbotten. Varje kar har en amerikansk XL60 installerad, en garanti för ett fräscht och säkert badvatten. När du köper ett spabad från Nordpool får du snabb leverans, bra service och en trygg affär. I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi förmånliga finansieringsalternativ.