Vad kul att just Du har hittat till oss på VästSveriges Pool Och Spa!

Tanken bakom VästSveriges Pool och Spa är att vara den helhetsleverantör som många kunder önskar vid sitt poolbygge eller vid köpet av ett spabad.

Våra samarbetspartners är självklart flera, men det som gör oss unika är att vi idag sitter under samma tak som Sikora Bygg AB . Vid alla våra projekt samarbetar vi med Mike på Sikora Bygg AB. Hans företag har stor erfarenhet av byggbranschen och självklart mångårig erfarenhet av poolprojekt runt om i Sverige.

Detta innebär att vi kan samarbeta från början till slut och på så sätt ordna en helhetslösning direkt här hos oss. Vi hjälper kunden i ledet från idé till verklighet. Vi på VästSveriges Pool och Spa känner verkligen att vi tillsammans med våra partners ger kunden en bättre och smidigare lösning. Med dessa yrkesgrupper under samma tak blir din process från beställning till färdig pool mycket enklare.

I butiken, med gedigen erfarenhet hittar Ni Martin. Han har varit i branschen i många år. Det han inte kan om pooler och spabad är inte värt att veta! Martin har kunskap både i grossistledet och med offentliga pooler/spa, samt lång tid i  poolbranschen här i Göteborg.

Ni hittar samtliga företag på Gamla Alingsåsvägen 29 i Partille. Här kan Ni boka tid med oss, eller mycket hellre, komma in för ett personligt möte: Vi finns här för Dig!

Självklart har vår butik utställning av spabad och poolprojekt. Vi arbetar med de mest erfarna leverantörerna så som Fluidra, Procopi, Kerlis, Phalén, Termatec och Svenska Badrumsinredningar.

Vi har kunskap, erfarenhet och framför allt engagemang, och vi älskar det vi gör! Så om du vill förverkliga din dröm, hjälper vi på VästSveriges Pool och Spa dig!

Välkomna in!

Org.nr: 559062-1438
Har F-skatt och försäkringar
Verksam sedan 2016

 

Finansiering


logotype

Vi kan i samarbete med WasaKredit erbjuda dig förmånlig delbetalning. Vi har möjlighet att erbjuda upp till 24 månaders räntefri delbetalning på spabad, pool och pooltillbehör.

Kontakta någon av våra säljare eller kom in till vår butik för mer information.

Vi finns här för att hjälpa dig!

Behöver du hjälp med att välja rätt spabad eller pool, hitta passande del och tillbehör eller helt enkelt rådfråga innan köpet?

Vi finns här för dig!
Ring oss på tel. 031-381 60 20 eller e-posta till info@vastpoolspa.se.

5 + 7 =