+46 (0)31 381 60 20 info@vastpoolspa.se

Vad kul att just Du har hittat till oss på VästSveriges Pool Och Spa.

Tanken bakom VästSveriges Pool och Spa är att vara den helhetsleverantör som många kunder önskar vid sitt poolbygge eller vid köpet av ett spabad.

Våra samarbetspartners är självklart flera, men det som gör oss unika är att vi idag sitter under samma tak som Sikora Bygg AB och Elinstallatören AB . Vid alla våra projekt samarbetar vi med Mike på Sikora Bygg AB. Hans företag har stor erfarenhet av byggbranschen och självklart mångårig erfarenhet av poolprojekt runt om i Sverige.

Detta innebär att vi kan samarbeta från början till slut och på så sätt ordna en helhetslösning direkt här hos oss. Vi hjälper kunden från idé till verklighet. Vi på VästSveriges Pool och Spa kan tillsammans med våra partners ge kunden en bättre och smidigare lösning.

Vi har erfarna servicetekniker som utför service och reparationer av pool och spabad.

Ni hittar oss på Gamla Alingsåsvägen 29 i Partille. Vi finns här för Dig.

Självklart har vår butik utställning av spabad och poolprojekt. Vi arbetar med de mest erfarna leverantörerna så som Fluidra, Procopi, Kerlis, Phalén, Termatec och Svenska Badrumsinredningar.

Vi har kunskap, erfarenhet och framför allt engagemang, och vi älskar det vi gör. Om du vill förverkliga din dröm, hjälper vi på VästSveriges Pool och Spa dig.

Välkomna in!

Org.nr: 559062-1438
Har F-skatt och försäkringar
Verksam sedan 2016

 

Finansiering


logotype

Vi kan i samarbete med WasaKredit erbjuda dig förmånlig delbetalning. Vi har möjlighet att erbjuda upp till 36 månaders räntefri delbetalning på spabad, pool och pooltillbehör.

Kontakta någon av våra säljare eller kom in till vår butik för mer information.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Behöver du hjälp med att välja rätt spabad eller pool, hitta passande del och tillbehör eller helt enkelt rådfråga innan köpet?

Vi finns här för dig!
Ring oss på tel. 031-381 60 20 eller e-posta till info@vastpoolspa.se.